راهنمای خرید بهترین چراغ های معاینه

پزشکان برای بررسی وضعیت بیمار و مشاهده علایم بیماری از انواع چراغ معاینه استفاده می کنند. کاربرد چراغ معاینه بر حسب مدل متفاوت است و پزشکان از آنها برای انجام کارهای مختلفی استفاده می کنند. در راهنمای خرید چراغ معاینه پزشکی قصد داریم تا به معرفی انواع مدل ها و کاربردهای هر چراغ بپردازیم.

چراغ معاینه چیست؟

چراغ معاینه (Examination Light) به تابش نور به بخش های مختلف بدن بیمار در طول معاینه پزشک می پردازد. این نور به پزشک معالج کمک می کند تا علایم را به شکل واضح تری مشاهده کند. علاوه بر کاربردی که این چراغ ها در زمان معاینه دارند ممکن است از آنها در جراحی های پزشکی نیز استفاده شود.

انواع چراغ معاینه در فروشگاه های تجهیزات پزشکی موجود هستند که از آنها برای معاینات و جراحی های محدود پزشکی استفاده می شود. تنوع کاربرد چراغ معاینه باعث می شود تا اکثر پزشکان برای تشخیص بهتر به استفاده از مدل های گوناگون آن بپردازند. در راهنمای خرید چراغ معاینه سعی کرده ایم تا به معرفی مدل‌هایی بپردازیم که بیشتر در مراحل معالجه بیماران مورد استفاده قرار می گیرند.

معرفی انواع چراغ معاینه پزشکی

چراغ های معاینه پزشکی برحسب اندازه و کاربردشان دارای انواع مختلفی هستند. پزشکان و کادر درمان از انواع چراغ معاینه برای بهبود مشاهده علایم در بیماران استفاده می کنند. در یک چراغ معاینه باید امکان تنظیم شدت نور و زاویه تابش وجود داشته باشد تا بتوان به یک دید مناسب دست پیدا کرد. در ادامه به معرفی انواع چراغ معاینه می پردازیم:

چراغ معاینه مدادی

راهنمای چراغ معاینه مدادی

 

چراغ معاینه مدادی که به آن چراغ قوه پزشکی نیز گفته می شود، با داشتن قابلیت تمرکز نور و همچنین امکان حمل و نقل ساده از کاربرد زیادی برخوردار است. از این مدل چراغ معاینه بیشتر برای مشاهده چشم و گلوی بیمار استفاده می شود.

چراغ معاینه پایه دار

راهنمای خرید بهترین چراغ های معاینه پایه دار

به این مدل چراغ های معاینه پزشکی، چراغ جراحی پرتابل نیز گفته می شود. ارتفاع این چراغ قابل تنظیم است و شدت نور مناسب آن موجب می شود تا از آن برای جراحی های محدود استفاده شود. کاربرد چراغ معاینه پایه دار علاوه بر جراحی در معایناتی است که که پزشک نیاز به شدت نور زیادی دارد.

چراغ معاینه رومیزی

از این چراغ ها بیشتر برای مطب ها و معاینات دقیق بر روی زنان استفاده می شود.

چراغ معاینه پیشانی

چراغ پیشانی که به آن هدلایت نیز گفته می شود، روی سر پزشک نصب می شود و با تابش نور به دید بهتر او کمک می کند. در برخی از انواع چراغ معاینه پیشانی یک عدد لوپ چشمی نیز برای بزرگنمایی قرار داده می شود. کاربرد چراغ معاینه پیشانی در مطب های چشم پزشکی، دندانپزشکی و جراحی های سرپایی است.

چراغ معاینه دیواری

این نوع از چراغ معاینه بر روی دیوار نصب می شود و پزشک با تنظیم زاویه نور به دید مناسب می رسد.

چراغ معاینه اسپکولوم

اسپکولوم وسیله ای برای معاینه زنان و بررسی واژن و دهانه رحم است. کاربرد چراغ معاینه اسپکولوم، تمرکز نور بر اندام تناسلی زنان برای تشخیص بیماری های زنانه است.

چراغ های معاینه وودز

در بین انواع چراغ معاینه، چراغ وودز (یا وود) برای بزرگنمایی و تابش نور بر روی پوست چشم استفاده می شوند. نور سیاه رنگ چراغ های وود به پزشک کمک می کند تا عوارض پوستی را مشاهده کنند که با چشم معمولی قابل مشاهده نیستند.

انواع چراغ معاینه گوش؛ اتوسکوپ

اتوسکوپ ابزاری است که به وسیله لنز بزرگ کننده و نور، امکان مشاهده داخل گوش را برای پزشکان فراهم می آورد. اتوسکوپ یک نمای دو بعدی از مجرای داخل گوش و لاله گوش را به پزشک نشان می دهد.

آشنایی با کاربرد چراغ معاینه پزشکی

تاثیر کاربرد چراغ معاینه قبل از خرید ان

پزشکان از انواع چراغ معاینه برای کاربردهای مختلفی استفاده می کنند. در ادامه این راهنمای خرید چراغ معاینه به بررسی کاربردهای مختلف این ابزار در معاینات پزشکی می پردازیم:

  1. چشم: پزشکان برای مشاهده قرنیه چشم و شبکیه از انواع چراغ معاینه استفاده می کنند. با کمک عدسی، نور چراغ به شبکیه چشم تابانده شده و مشکلات چشمی بررسی می شوند؛
  2. گوش، حلق و بینی: بیشترین کاربرد چراغ معاینه، بررسی وضعیت گوش، حلق و بینی در بیماران است؛
  3. پوست: برای بررسی و مشاهده عارضه های پوستی از انواع چراغ های معاینه پزشکی استفاده می شود. این چراغ ها با بزرگنمایی و روشن نمودن نواحی مختلف پوست، امکان جراحی های محدود را به پزشک می دهند. از چراغ معاینه در کاربردهایی مانند لیزر درمانی نیز استفاده می شود.
  4. بیماری های زنان: در معاینه بسیاری از بیماری های زنان امکان بررسی مشکل با چشم  عادی وجود ندارد. به کار گرفتن چراغ معاینه به همراه اسپکولوم در چنین مواقعی به پزشک معالج در تشخیص صحیح کمک می کند.

خرید چراغ معاینه با بهترین قیمت

در راهنمای خرید چراغ معاینه به نکاتی می پردازیم که به پزشکان و مسئولان مراکز درمانی در تهیۀ ابزارهای مناسب کمک می کند. نکاتی که در زیر مطرح می شود را برای خرید انواع چراغ معاینه باید در نظر بگیریم:

کیفیت چراغ معاینه

در خرید چراغ معاینه باید به سراغ برندهای معتبری برویم که محصولات باکیفیتی را عرضه می کنند. خرید از برندهای نامعتبر موجب می شود تا چراغ معاینه بعد از مدتی کارایی خود را از دست بدهد و نور کافی را نداشته باشد.

آشنایی با برندهای معتبر برای خرید انواع چراغ معاینه

برندهای زیادی هستند که به تولید انواع چراغ معاینه می پردازند: ولچ آلن، هوداک طب، ریشتر، هاین، مارتین، دکتر مچ، لوکسامد و… از مطرح ترین سازندگان انواع چراغ معاینه هستند.

میزان نوردهی چراغ معاینه

در معرفی انواع چراغ معاینه پزشکی باید به میزان نوردهی و جهت تابش نیز دقت کنیم. واحد اندازه گیری نور لوکس است. برای دیدن یک شی به همراه جزئیات به 200 تا 2000 لوکس نور نیاز داریم. این در حالی است که برای دیدن کیفیت رنگ نیاز به چراغ با شفافیت مناسب داریم.

به همین دلیل در هنگام خرید انواع چراغ معاینه باید به شدت نوردهی آنها توجه کنیم. امروزه در چراغ های معاینه از نورهای هالوژنی LED استفاده می شود که مصرف انرژی کمی دارند و شدت نور مناسبی را ارایه می دهند.

نگهداری و نظافت از چراغ معاینه

کاربرد چراغ معاینه در موارد اورژانسی است. از همین رو، بهتر است از قبل چراغ را شارژ کرده یا باتری مناسب بر روی آن قرار دهیم. همچنین نظافت دوره ای چراغ معاینه ضروری است، زیرا گرد و غبار نشسته بر روی چراغ باعث کاهش شدت نوردهی آن می شود.

قیمت خرید چراغ معاینه

قبل از خرید چراغ بهتر است از طریق فروشگاه های آنلاین که به عرضه تجهیزات پزشکی می پردازند به مقایسه قیمت بپردازید. البته در کنار قیمت به کیفیت برند و اعتبار فروشگاه نیز توجه کنید. سعی کنید خرید تجهیزات پزشکی را از فروشگاهی انجام دهید که گارانتی و خدمات پس از فروش مناسبی ارایه می دهد.

توجه به ویژگی های فیزیکی در کنار کاربرد چراغ معاینه

یک چراغ معاینه باید تا حدامکان سبک وزن باشد و جنس بدنه باکیفیت و مقاومی داشته باشد تا بر اثر استفاده دچار مشکل نگردد. حفظ شارژ و امکان استفاده طولانی مدت از چراغ یکی از ویژگی های کلیدی است که باید مدنظر قرار دهیم.

سخن پایانی

برای پزشکان استفاده از انواع چراغ معاینه برای تشخیص عارضه در بیماران ضروری است. کاربرد چراغ معاینه برای پزشکان عمومی، چشم پزشکان، متخصصان گوش، حلق و بینی و پزشک زنان بیشتر است. در راهنمای خرید چراغ معاینه به معرفی انواع مدل ها و کاربردهای مهم این ابزار پزشکی پرداختیم. (کال تو اکشن: برای دریافت مشاوره و خرید چراغ معاینه پزشکی با ما تماس بگیرید…)

منابع

 

جستجو در سایت

دسته بندی ها

درحال بارگذاری ...
بستن
مقایسه