راهنمای خرید اکسیژن ساز

بسیاری از افراد دارای مشکلات تنفسی هستند و برای این که بتوانند در طول روز تنفس عادی داشته باشند، نیاز به دستگاه اکسیژن ساز دارد. ما در این مطلب می‌خواهیم راجع به راهنمایی خرید دستگاه اکسیژن ساز صحبت کنیم و شما را در خرید اکسیژن ساز مناسب راهنمایی کنیم. برای هر بیمار دستگاه اکسیژن ساز متفاوتی ساخته و تولید می‌شود. اگر دچار مشکلات تنفسی هستید، باید دستگاه اکسیژن‌سازی را انتخاب کنید که مخصوص بیماری شما باشد. همراه ما باشید تا با بهترین مدل های اکسیژن ساز نیز آشنا شوید.

دستگاه اکسیژن ساز چیست؟

اکسیژن ساز چیست و چه کاربردی دارد؟

دستگاه اکسیژن برای تامین اکسیژن افرادی که مشکلات تنفسی دارند ساخته شده است. فرق دستگاه اکسیژن ساز با کپسول اکسیژن این است که این دستگاه اکثرا قابل حمل و پرتابل می‌باشد و شما برای استفاده از آن نیازی به رفت و آمدهای زمان بر ندارید. شما می‌توانید این دستگاه را به برق بزنید و از آن استفاده کنید. شما با استفاده از دستگاه اکسیژن ساز می‌توانید اکسیژن خالص را به طور کامل دریافت کنید که فشار اکسیژن آن قابل تنظیم است و شما می‌توانید آن را بین ۵/۰ تا ۱۰ لیتر تنظیم کنید. تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید تا در راهنمای خرید دستگاه اکسیژن ساز، انواع دستگاه اکسیژن ساز را برای شما نام ببریم و بهترین برندهای دستگاه اکسیژن ساز را به شما معرفی کنیم.

مقاله مرتبط: دستگاه اکسیژن ساز چیست؟

معرفی انواع اکسیژن ساز چیست؟

بهترین مدل های اکسیژن ساز

امروزه دستگاه‌های اکسیژن ساز بسیار پیشرفته‌تر شده‌اند و می‌توانند از بسیاری از بیماری‌های تنفسی جلوگیری کنند و حتی آن‌ها را از بین ببرند. این دستگاه‌ها در دو نوع دستگاه اکسیژن ساز ثابت و پرتابل به فروش می‌رسد و هر شخص با توجه به نیازی که دارد، باید دستگاه اکسیژن ساز مخصوص خود را تهیه کند.

دستگاه اکسیژن ساز پرتابل

دستگاه اکسیژن ساز قابل حمل اکسیژن را به صورت پالسی تولید می‌کند و برای راحتی بیماران تهیه شده است. این نوع دستگاه اکسیژن ساز دارای یک کیف چرخی نیز می‌باشد که باعث می‌شود در حمل و نقل آن مجبور به تحمل وزن آن نباشید. این دستگاه حاوی شارژر، باتری، کیف و فندکی ماشین است.

امروزه شرکت‌های سازنده دستگاه اکسیژن ساز، نوع پرتابل آن را بسیار سبک و با اندازه بسیار کوچ تولید می‌کنند که کارایی آن‌ها نیز بسیار بالاتر می‌باشد. برای این که بتوانید از دستگاه اکسیژن ساز راحت‌تر استفاده کنید، لازم است وسایل جانبی آن مانند لوله اکسیژن، فیلتر، مرطوب ساز و… را نیز همراه با آن تهیه کنید. از دستگاه اکسیژن ساز پرتابل می‌توانید در خانه و بیرون از خانه نیز استفاده کنید.

دستگاه اکسیژن ساز ثابت

معمولا در بیشتر بیمارستان‌ها و حتی در داخل خانه، از دستگاه اکسیژن ساز ثابت استفاده می‌شود. این دستگاه با برق شهری راه اندازی می‌شود و می‌تواند میزان اکسیژن لازم را همانند کپسول اکسیژن به صورت مداوم به بیمار برساند. از این دستگاه به عنوان دستگاه اکسیژن ساز خانگی گفته می‌شود و دلیل آن این است که نمی‌شود که این دستگاه را به بیرون از خانه برد و باید حتما به برق شهری وصل شود. دستگاه اکسیژن ساز ثابت با وزن ۱۴ تا ۲۸ کیلوگرم فروخته می‌شود و زیر آن چرخ‌های وجود دارد که این امکان را به شما می‌دهد آن را در فضاهای مختلف خانه و بیمارستان جا به جا کنید.

این دستگاه نیز دارای لوازم جانبی مانند سوند نازال، فیلتر، مرطوب کننده و غیره است. در این دستگاه برای فهمیدن سطح اکسیژن می‌تواند یک دستگاه پالس اکسیژن همراه آن استفاده کرد. معمولا خلوص اکسیژن دستگاه ثابت، در حدود ۹۳ الی ۹۵ درصد است. بعد از انتخاب نوع دستگاه اکسیژن ساز، باید بهترین برند آن را پیدا کنید تا بتوانید بهترین دستگاه را تهیه کنید. در ادامه بهترین برندهای اکسیژن ساز پرتابل و ثابت را به شما معرفی خواهیم کرد.

بهترین برندهای اکسیژن ساز

امروزه دستگاه‌های اکسیژن ساز با برندهای مختلفی ساخته می‌شوند که هر یک کیفیت‌های متفاوتی دارند و می‌تواند از آن‌ها استفاده‌های متفاوتی دارد. برای مثال بسیاری از آن‌ها دارای قابلیت‌هایی هستند که دیگر دستگاه‌ها آن قابلیت را ندارند. قیمت دستگاه اکسیژن ساز برندهای مختلف با یکدیگر تفاوت دارد و شما می‌توانید دستگاهی را انتخاب کنید که علاوه بر برطرف کردن نیاز شما، با شرایط اقتصادی شما نیز همخوانی داشته باشد. در ادامه بعضی از بهترین برندهای دستگاه اکسیژن ساز را به شما معرفی می‌کنیم.

دستگاه اکسیژن ساز Zenith Med

این دستگاه اکسیژن ساز ۵ لیتری است و ابعاد آن ۲۰*۳۰*۴۷ می‌باشد. این دستگاه با برقی است و وزن آن در حدود ۱۳ کیلوگرم می‌باشد. جنس دستگاه اکسیژن ساز Zenith Med از پلاستیک است. اگر از آپشن‌های این دستگاه بخواهیم صحبت کنیم، می‌توانیم به زمان‌سنج و ریموتی که دارد اشاره کنیم.

Zenith Med از بهترین برند های اکسیژن ساز

شما می‌توانید به صورت ۲۴ساعته از این دستگاه استفاده کنید و نگران داغ کردن و خراب شدن آن نباشید. این دستگاه اکسیژن ساز دارای فیلتر با کیفیتی است که خاصیت ضدباکتریایی دارد. این برند بسیار بر روی دستگاه اکسیژن ساز خود کار کرده است و باعث شده هیچ گونه باکتری، آلودگی و ناخالصی از آن عبور نکند.

سیستم این دستگاه بسیار هوشمند می‌باشد؛ به طوری که به صورت کاملا خودکار حرارات و فشار آن کنترل می‌شود و اگر میزان حرارات و فشار آن بیشتر از حد مشخصی شود، دستگاه به صورت خودکار قطع می‌شود. دستگاه اکسیژن ساز Zenith Med یک LCD بزرگ دارد که روی آن زمان و حرارت دستگاه نمایش داده می‌شود. این دستگاه از نوع ثابت است و دارای چرخ‌هایی است که می‌توان آن را جا به جا کرد. میزان مصرف برق در این دستگاه به صرف است و در حدود ۳۰ درصد می‌باشد. از دیگر ویژگی‌های این دستگاه این است که دارای نبولایزر می‌باشد.

اکسیژن ساز Airsep

این دستگاه اکسیژن ویژن ایر نام دارد و جزو سبک‌ترین و کم صداترین دستگاه‌های اکسیژن ساز است که توسط یک شرکت آمریکایی ساخته می‌شود. کیفیت این دستگاه بسیار بالا است و دارای تنظیمات پیشرفته‌ای می‌باشد که از آن در بسیاری از بیمارستان ها، اورژانس، مراکز درمانی و حتی خانه استفاده می‌شود. این دستگاه عملکرد بسیار بالایی دارد و در عین حال مصرف آن ۳۰۰ وات است و جزو کم مصرف‌ترین دستگاه‌های اکسیژن ساز می‌باشد. دستگاه ویژن ایر می‌تواند بین ۱ ال ۵ لیتر اکسیژن در یک دقیقه تولید کند و این مورد از ویژگی‌های بارز این دستگاه اکسیژن ساز می‌باشد. وزن این دستگاه در حدود ۱۴ کیلوگرم می‌باشد و ابعاد آن ۲۹*۳۶*۵۳ است.

این دستگاه اکسیژنی تولید می‌کند که ۹۵ درصد آن خالص می‌باشد. اگر فشار و حرارت دستگاه بیشتر از حد مشخصی شود، این دستگاه به صورت خودکار قطع می‌شود و از سوختگی و آسیب‌رسانی دستگاه جلوگیری می‌شود. اگر در هنگام کار کردن دستگاه راندمان تولید اکسیژن آن افت پیدا کند، آلارم آن شروع به کار می‌کند تا به سرعت متوجه آن شوید. مدل ۵ لیتری این دستگاه پرتابل می‌باشد و می‌توان از آن بیرون از خانه استفاده کرد و حتی آن را همراه با خود به سفر برد.

وزن آن در حدود ۴.۴ کیلوگرم است و دارای یک باتری است که می‌توان آن را با مصرف شهری شارژ کرد. مدت زمان شارژ باتری این دستگاه اکسیژن ساز بین ۲ الی ۵/۲ ساعت می‌باشد. در این مدل میزان مصرف برق بسیار پایین می‌باشد و در حدود ۱۰۰ الی ۲۵۰ ولت است. این دستگاه بسیار کم صدا می‌باشد و این صدا از ۵۵ دسی بل کم‌تر است.

دستگاه اکسیژن ساز Nidek

دستگاه اکسیژن ساز ۵ لیتری Nidek دارای وزن ۱۳.۶ کیلوگرمی و ابعاد ۲۲*۵۵*۳۸ می‌باشد و این محصول ساخت کشور آمریکا است. این دستگاه بیشتر در اورژانس بیمارستان مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ زیرا از این دستگاه دو بیمار به صورت همزمان می‌توانند استفاده کنند که برای این کار باید یک قطعه جانی که مخصوص دستگاه است، به آن وصل کنید.

در این دستگاه اگر فشار و غلظت اکسیژن بیش از اندازه شود، دستگاه خاموش خواهد شد و باید دوباره آن را راه اندازی و تنظیم کنید. در هر دقیقه می‌توان بین ۱۲۵/۰ الی ۵ لیتر اکسیژن از آن دریافت کرد و دارای شیر کنترل به شدت با کیفیت و قوی می‌باشد. حدود ۹۵ درصد از اکسیژن این دستگاه خالص می‌باشد. کار کردن این دستگاه کاملا بی‌صدا است و در حدود ۴۰ دسی بل صدا تولید می‌کند که بسیار ناچیز است. این دستگاه هدست دهانی دارد و می‌تواند میزان غلظت خون را نیز نمایش دهد.

دستگاه اکسیژن ساز Yuwell

یکی از بهترین دستگاه‌های اکسیژن ساز چینی، دستگاه اکسیژن ساز Yuwell است که دارای وزن ۲۴*۵۵*۳۹ می‌باشد و از آن در بیمارستان و خانه استفاده می‌شود. این دستگاه بسیار جدید و پیشرفته می‌باشد و می‌تواند میزان خلوص اکسیژن را نمایش دهد. هر ۹۹ دقیقه یک بار این دستگاه قطع خواهد شد و می‌تواند ۱۰۰ میلی لیتر اکسیژن را ذخیره‌سازی کند. حدود ۴۶ دسی بل صدا تولید می‌کند که جزو دستگاه‌های بی‌صدا به حساب می‌آید.

بهترین مدل های اکسیژن ساز

در هر دقیقه حدود ۵ لیتر اکسیژن تولید می‌کند که میزان نیز قابل تنظیم می‌باشد. برای تنظیمات دستگاه می‌توانید از ریموت مخصوص آن استفاده کنید. دستگاه اکسیژن ساز Yuwell استاندارد CE_FDA است اما در استفاده از آن باید با پزشک مشورت شود؛ زیرا کسانی که بیماری تشنج، مایع در سینوس ها، گوش و حفره‌های بدن دارند نباید از این دستگاه استفاده کنند. بیمارانی که سرطان دارند و تحت شیمی درمانی قرار گرفته اند، به هیچ عنوان نباید این دستگاه اکسیژن ساز را تهیه کنند.

دستگاه اکسیژن ساز Longfian

یکی از پرطرفدارترین دستگاه‌های اکسیژن ساز، دستگاه اکسیژن ساز Longfian است که مدل JAY-1 این دستگاه توسط شرکت لانگفیان ساخته می‌شود. این دستگاه دارای قابلیت پرتابل است و به همین دلیل به یکی از پرفروش‌ترین دستگاه‌های اکسیژن ساز بازار شناخته می‌شود. از این مدل در خانه و مسافرت نیز می‌توانید استفاده کنید و حاوی یک باتری داخلی و آداپتور شارژ است.

در هر دقیقه این دستگاه اکسیژن ساز بین ۱ الی ۵ لیتر اکسیژن تولید می‌کند. وزن آن بسیار پایین است و حدود ۶ کیلوگرم می‌باشد و در ابعاد ۳۵*۱۹*۳۲ ساخته می‌شود تا در حمل آن مشکلی پیش نیاید. صدای موتور این دستگاه حدود ۴۵ دسی بل می‌باشد و به همین دلیل برای استفاده در خانه بسیار مناسب می‌باشد. مدل دوم این دستگاه JAY-2 است که ساخت کشور چین می‌باشد. در این مدل تکنولوژی فیزیکی PSA به کار رفته است. در این دستگاه میزان نوسان فشار کنترل شده می‌باشد به همین از آن برای کودکان نیز استفاده می‌کنند.

کلام آخر در رابطه با راهنمای خرید دستگاه اکسیژن ساز

در این مطلب راجع به راهنمای خرید دستگاه اکسیژن ساز با شما صحبت کردیم و به شما گفتیم که انواع دستگاه اکسیژن ساز چیست و بهترین برندهای اکسیژن ساز را برای شما نام بردیم تا بتوانید بهترین دستگاه اکسیژن ساز را با توجه به شرایط بیماری خود انتخاب کنید. در انتخاب دستگاه اکسیژن ساز باید حتما با پزشک خود مشورت کنید و بهترین نوع آن را انتخاب کنید تا این دستگاه برای شما مفید واقع شود و از طرفی به سیستم بدن شما آسیبی نزند.

جستجو در سایت

دسته بندی ها

درحال بارگذاری ...
بستن
مقایسه